LeukeSpellen.Be

Verzamelen en Ontwijken: Snowy, Eekhoorn Run, Superheld in de stad 1, Vliegen Eter

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Robin Rover 2

Robin Rover 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Robin Rover is de Robin Hood van de moderne tijd. Zijn principes zijn hetzelfde gebleven als in de middeleeuwen: stelen van de rijken en schenken aan de armen. In deze aflevering is de stad in gevaar. Ga jij met Robin op rooftocht? Kijk uit voor beveiligingscamera's en robots!
Evolutie

Evolutie

Behendigheid Spelletjes 1,0 Eet zoveel mogelijk vierkant voedsel om te evolueren en ontwijk de vijandelijke wezens.
Eekhoorn Run

Eekhoorn Run

Avontuur Spelletjes 0,9 Dit is een heel geinig spelletje met een eekhoorn die snel kan rennen. Aan het eind is het bonustijd!
Schattengrot

Schattengrot

Avontuur Spelletjes 0,8 Verzamel zoveel mogelijk fruit en muntjes voor punten. Je hebt ook de mogelijkheid om een korte tijd te vliegen. Pas verder dat je vijanden je niet te pakken krijgen.
Eieren Verzamelen

Eieren Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,8 Breng alle eieren terug naar het nest, maar pas op voor de T-rex en de bijen.
Eilandsurvival

Eilandsurvival

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit is een eiland van ijs, dat erg snel smelt. Probeer om het eiland zo lang mogelijk boven water te houden, door de ijskristallen te verzamelen die uit de lucht vallen.
Grijs goedje 2

Grijs goedje 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 De professor die in het spel 'Grijs goedje' een bijzonder wezentje had gemaakt, heeft ook nu weer per ongeluk een grijs, hongerig monstertje gecreëerd. Hoe meer het monstertje eet, hoe groter het wordt. En hoe groter het wordt, hoe meer honger het krijgt! In dit grappige spel bestuur jij de grijze drab, en is het de bedoeling dat je alles opeet dat kleiner is dan jijzelf. Kijk je wel uit dat je niet door de grotere voorwerpen wordt opgeslokt?
Kristalhappertje

Kristalhappertje

Behendigheid Spelletjes 0,7 Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Nicky

Nicky

Avontuur Spelletjes 0,4 Probeer het einde het level te halen door het verzamelen van snoep en het verslaan van de vijanden. Op de meeste vijanden kun je springen.
Varkensrace

Varkensrace

Behendigheid Spelletjes 0,4 Help de varkentjes om muntjes te verzamelen, waarmee ze spullen kunnen kopen in de winkel. Zorg dat ze niet in ravijnen vallen, en hou ze uit de klauwen van de wolven en de beer! De varkensboer heeft klemmen gezet om wolven in te vangen, maar deze zijn ook gevaarlijk voor varkentjes! Je kunt dit spelletje in de avonturen- en in de puzzelmodus spelen. De puzzelmodus is pas toegankelijk wanneer je de avonturenmodus hebt voltooid, dus eerst zul je je behendigheid op de proef moeten stellen!
Bacteriën

Bacteriën

Behendigheid Spelletjes 0,3 Zorg dat je een zo groot mogelijke bacterie wordt door alle bacteriën op te eten die kleiner zijn dan jij.
Grijs goedje

Grijs goedje

Behendigheid Spelletjes 0,3 Een professor denkt het ultieme schoonmaakproduct voor badkamers te hebben uitgevonden. Het product, dat hij 'grey goo', 'grijze drab' noemt, eet simpelweg al het vuil op. Wel is het de vraag of het ook meer lust dan alleen vuil! In dit grappige spel bestuur jij de grijze drab, en is het de bedoeling dat je alles opeet dat kleiner is dan jijzelf. Pas op voor alle voorwerpen en wezens die groter zijn dan jij!
Vliegen Eter

Vliegen Eter

Behendigheid Spelletjes 0,2 Laat de vleesetende plant zich voortbewegen door de kas en vermijd alle gevaren.
Onderzeeër 3

Onderzeeër 3

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel de kisten die op de bodem van de zee liggen. Let erop dat je alleen de kistjes oppikt waar om gevraagd wordt, anders krijg je namelijk strafpunten.
Toverlabyrint

Toverlabyrint

Behendigheid Spelletjes 0,2 Vernietig spoken met jouw tovenaarskrachten, en verzamel schatten, voedsel, sleutels en toverdranken. De doodshoofden maken weer nieuwe spoken aan, dus zorg dat je deze uit de weg ruimt!
Aladdin

Aladdin

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel alle gouden munten en voorwerpen, maar kijk uit dat je niet gepakt wordt. Pak de geest om in een wervel wind te veranderen.
Snowy

Snowy

Avontuur Spelletjes 0,1 Je bent een wit muisje dat allemaal monsters tegenkomt. Die kan je met sneeuwballen bekogelen. Als je veel sneeuwballen naar ze gooit, worden het grote sneeuwballen. Die kan je kapot rollen, om het monster te doden.
Vliegende kiwi

Vliegende kiwi

Behendigheid Spelletjes 0,1 In Nieuw-Zeeland woont een kiwi die graag zou willen leren vliegen. Hij bouwt een door pedalen aangedreven machine met kunstmatige vleugels. Houd jij hem zo lang mogelijk in de lucht en zorg je dat hij obstakels ontwijkt? Af en toe moet je ook bommen en luchtbellen gebruiken of de tijd vertragen of versnellen.
Buitenaardse aanval

Buitenaardse aanval

Behendigheid Spelletjes ? Deze keer ben jij de alien die aanvalt en al het leven onder hem verwoest. Schiet alles aan gort!
The Tuttles

The Tuttles

Avontuur Spelletjes ? Reis samen met de familie Tuttle door landschappen vol hindernissen en verzamel alles wat je onderweg tegenkomt! Ontwijk de gevaarlijke hindernissen, obstakels en dieren.
Drakenvlucht

Drakenvlucht

Behendigheid Spelletjes ? Jouw jonge draak moet nog een boel leren. Train hem zodat hij door de grot richting het licht kan vliegen, de wijde wereld in! Er zijn een hoop gevaren, dus bestuur je draakje goed anders haalt hij de uitgang niet.
Verliefde vierkantjes

Verliefde vierkantjes

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een vierkantje, en er zijn er nog veel meer! Probeer om dichtbij ze te komen, want daar word je blij van en ga je sneller ronddraaien. Als je er te dichtbij komt, doe je jezelf pijn en moet je opnieuw beginnen, dus zorg wel dat je voldoende afstand bewaart! Probeer om met zo veel mogelijk zwarte vierkantjes in contact te komen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Verzamel zo veel mogelijk blijheid.
Sterren en Bubbels

Sterren en Bubbels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de oranje ster alle bubbels te raken, maar pas op dat de ster niet op de oranje stekels terecht komt.
Kerkerrenner

Kerkerrenner

Behendigheid Spelletjes ? Je bent opgesloten in een kerker: zorg dat je eruit ontsnapt! Pak muntjes en andere bonussen en ontwijk alle vijanden, zoals waakhonden en ridders. Ook komen er verraderlijke pinnen omhoog: spring op tijd om ze niet te raken.
Mummie Mojo

Mummie Mojo

Behendigheid Spelletjes ? Ga op zoek naar het graf van King Cool! Bind je jetpack op je rug en ga op weg: je zult allerlei obstakels moeten omzeilen, maar ook munten en bonussen kunnen pakken. Zodra je een obstakel raakt, moet je terug in de tijd. Houd de brandstof van je jetpack in de gaten, en ook de hoeveelheid 'terug-in-de-tijd-zand'.
Dierendroom

Dierendroom

Avontuur Spelletjes ? Een jongetje ontdekt dat hij in zijn dromen kan doen wat hij maar wil. In zijn slaap is hij dus helemaal vrij om zijn dromen te sturen. Hij kan de gedaante van verschillende dieren aannemen om bepaalde hindernissen, die hij in zijn donkere droomwereld tegenkomt, te nemen. Deze transformatie duurt maar een beperkte tijd, dus houd hier rekening mee. Zorg dat je alle blauwe 'droomdeeltjes' vindt om de poort naar een volgend level te openen. Pas op voor de vogels met de rode ogen en zorg dat je geen scherpe pinnen raakt: deze vallen soms naar beneden en je zult er ook vaak overheen moeten springen om je doel te bereiken.
Teleporter 2

Teleporter 2

Behendigheid Spelletjes ? Kies het uiterlijk van je bal en verzamel alle sterren!
Ren en schiet

Ren en schiet

Behendigheid Spelletjes ? Help dit poppetje om alle munten te verzamelen, zodat hij alle levels door komt.
Sterren verzamelen 7

Sterren verzamelen 7

Avontuur Spelletjes ? Help de heks sterren te verzamelen zodat ze haar magische krachten terugkrijgt, maar pas op dat je niet wordt aangeraakt door de vijanden!

Spelletjes - Verzamelen en Ontwijken Little Game